Moutains Crave

Såhär har jag sett ut för det mesta idag. Fundersam och lite bitter. Varför? Jo, jag sitter förtillfället och skriver på ett referat + analys i en heeeeemsk kurs. Där läraren var otroligt osnäll mot mig igår och sa dumma kommentarer om mitt arbete och mina synpunkter. Vilket gjorde mig jävligt förbannand (blir typ aldrig arg på någon) och tyckte hen var orättvis mot mig. Men lite skit gör en starkare, eller hur?
 
Så nu har jag suttit nästan hela dagen och skrivit om det mesta av texten. Kommer antagligen behöva sitta med detta arbete hela helgen, men imorgonkväll slänger jag laptopen i väggen och drar hem till Sofie för tjejkväll. Det kan behövas!
 
Puss

Vägval

Idag är en skitdag. Men jag såg ett fint citat som en vän hade lagt upp på Instagram, som förklarar rätt mycket. (Citatet har inget med att göra till varför det är en skitdag)

amen gud

Vad är det för fel på mig egentligen? Jag har tappat greppet helt!
Jag börjar skriva på ett individuellt arbete samma dag som det ska vara inne (det är första utkastet som ska skickas in, men läraren vill att det ska vara helt färdigt typ) och jag sitter och skriver till klockan 23.50.
Sen skickar jag det till läraren.. trodde jag iallafall.
Så fick jag ett mail nu på morgonen om att jag inte alls hade bifogat filen... åååhhhh. jobbigt.
Hoppas hon hinner läsa det iallafall.. fast det bara är på 2 sidor.
 
Detta är inte alls likt mig.. att vara sen med arbetet, skjuta upp saker och vara såhär oengagerad.
Funderar tom. på att skjuta upp detta arbete till under julen istället. Fast efter julen ska vi ha ett seminarium, så jag måste ändå plugga under julen.
 
jesus christ.