Degrassi

Jag har alltid älskat High shool-serier.
Jag har sett ALLA: Beverly Hills, Gossip Girl, Gilmore Girls etc. Och nu ser jag slaviskt den kanadensiska serien Degrassi. Det är så otroligt löjligt och överdriven (precis som alla andra High Shool serier) men jag kan verkligen inte låta bli!!
HAHA, Kommer jag någonsin växa upp och se på "vuxna" serier?

Stormen Sandy

Jag tror ingen har missat vad som händer på Östkusten i Amerika. Och sydsvenskan har samlat ihop massa foto från stormen.
Det kanske är lite konstigt men när jag såg de första bilderna tyckte jag de var så vackra. Men så börjar jag inse hur fruktansvärt det måste vara att få uppleva en sådan storm.
Alla borde se dessa foto och Jag hoppas att alla som är med om denna storm eller ser fotografierna börjar fatta att detta är konsekvenserna över vårt miljöförstörande- beteende. Detta är inte okej!
 
Här kan du se Sydsvenskans foto på konsekvenserna av stormen Sandy.

Höst

Saker jag tycker obehagliga/irriterande:
  • Graviditets-mage. De är ju himla utspända och jag kan bara känna hur det stramar ut *ryser i hela kroppen*..
  • Datormusar. När jag sitter vid en dator med en datamus får jag för mig hela tiden att den är JÄTTEsmutsig och jag får tvångstankar att jag måste sträcka ut fingrarna så att de inte blir smutsiga.
  • Folk som smaskar. Jag har några i min närhet som smaskar något OTROLIGT speciellt vid frukosten. Så under helgerna då min familj oftast äter vid samma tidpunkt väljer jag hellre att äta min frukost framför teven.. Jag står helt enkelt inte ut med det.
  • Hipsters. Jag kan tycka att hipsters kan vara häftiga. De har oftast bra klädsmak, najs musiksmak och har alltid något smart att säga. Men jag tål verkligen INTE hur de ser ner på en bara för att man tittar på Jersey Shore eller för att man vet vem Justin Bieber är..
  • Äldre människor som ska "läxa upp" en. Det finns så otroligt många vuxna som ska "läxa upp" de yngre och då menar jag inte barn. Utan folk i åldern 20-25. Jag kan ta upp två exempel: När jag gick på gymnasiet så gick jag och en kompis och simmade varje torsdag på Kockums Fritid. 1. Innan man ska hoppa i poolen ska man ju duscha av sig först? Så bara för att jag hade på mig en bikini istället för att jag var helt naken, så kände en kvinna att hon var tvungen att påpeka detta. Lite löjligt kan jag tycka och otroligt irriterande. Exempel 2 var efter vi hade simmat och skulle tvätta håret. Så kommer där massa tanter som ska ha vattenjympa och bara för att det var massa hårstrån i brunnen (Som faktiskt fanns där innan vi duschade!!!) så tyckte dessa tanter att JAG skulle plocka upp denna klump med hår. URSÄKTA?! Detta hände inte bara en gång utan flera gånger. Extremt irriterande. (PS! Jag tog aldrig upp håren från brunnen DS!)
  • etc. etc.