I work out

Ärligt. Jag tränade precis Intervall/Flex på F&S.
Intervall träningen var sick. Jag hade sämst kondition av alla.. kan ni se mig springa typ 10 m bakom alla? Ja? Okej, så såg det ut.
Pinsamt.. pallade inget och nu efteråt hostar jag som en idiot.
 
Bastun var skön iallafall.
 
Puss!

Forever young

Tyvärr blev det inget foto på mig i pyjamas med ett glas vin i handen. Vi hade fullt upp.... med att snacka, tramsa, flabba och arbeta! Det enda fotot som togs blev på efterätten Gino. Som var suveränt god!
 
Efter dessa dagar har jag insett hur lyckligt lottad jag är som har en sådan underbar bästa vän, vi kan verkligen prata om allt. Och då menar jag verkligen allt: från ens toalettbesök (HAHAH) till politik till barndomsminnen. Jag kan säga princip vadsomhelst utan att hon dömmer mig. Vilket är guldvärt!
 
Jag hoppas att vi ALDRIG förlorar kontakten och blir gamla tillsammans. Kan verkligen föreställa oss sitta på samma ålderdomshem, röka som bortspindlar och skratta som vi alltid gör.
 
Du är min bästa vän, Natali!
 

Perfect day

Imorgon flyttar jag tillfälligt ner till Trelleborg i några dagar! Jag och Natali ska ha några "intensiva" arbetsdagar med examensarbetet.
Fast om jag känner oss rätt så kommer vi mest sitta och snacka skit, flabba och dricka mängder kaffe och vin.
 
Jag har fått någon fix idé om att vi ska dricka vin i våra pyjamaser! Jag kommer ha min värsta nunne-pyjamas klänning med mig och den är så mysig.
Tänk att bli salongsberusad i typ världens skönaste plagg? Härligt. Jag lovar att en bild kommer ifall det sker!
 
Puss.