I'm not tryin' to anything from you

Som ni märker är det rätt dött på bloggen. Men det är nog rätt vanligt under januarimånad. I en kombination av ett tömt bankkonto och sluttamp med studier, då höstterminen slutar i janaurimånad.
Jag har haft en rätt så redig ångest den senaste tiden över arbete jag sitter med nu. Jag pluggade inget under julledigheten, då jag bestämde mig för att "ta det lugnt" och "fokusera på att slappna av" efter en intensiv höst med jobbiga kurser och nästan hemskare lärare (syftar dock bara på en person).
Denna avslappning under julen resulterad till en mer ångestfylld och stressad Jannike. Ju mer tiden gick, desto mer demonstrerade jag mot skolan och arbetet.
 
Men nu. Nu sitter jag och kämpar med att skriva om Zwischenstadt (kolla upp det om ni vill, jag hade inte gjort det) och jag har kommit upp i 1000 skrivna ord, vilket är 1/4 av arbetet. Jag börjar se ljuset i tunneln och allt blir mycket lättare när man väl sitter med uppgiften. Det börjar NÄSTAN bli lite intressant, trots bokens hemska översättning.
 

Kommentera här: